Profesionalne storitve za čisto fasado

Čistilni servis

Si ogledujete fasado vašega objekta in razmišljate, kaj storiti, da bi izgledala bolje? Računate, koliko let je že preteklo, od kar je bila nova? Se bojite, da jo bo treba zamenjati? Nikar tako hitro! Četudi je vaša fasada v tem trenutku prekrita z umazanijo, obstaja preprostejša rešitev od menjavanja le-te!

Prenekateri čistilni servis ima v svoji ponudbi storitev pranje fasade. Da, prav ste slišali. Izkušeni čistilci vam fasado enostavno očistijo, da je videti kot nova. Pranje fasade je zagotovo cenejša izbira za daljšo življenjsko dobo in lepši videz fasade vašega objekta.

Za čiščenje ali pranje fasade naj bi se odločili, če že ne bolj pogosto, pa vsaj na 10 let. Menjavanje letnih časov, vpliv vremenskih pojavov, bližina prometa itd. v vseh teh letih na fasado nanesejo plasti prahu, plesen, alge in drugo umazanijo. Izkušeni čistilci z visokotlačnimi čistilniki vso to nesnago sperejo stran. Pri trdovratni umazaniji je potrebno uporabiti tudi ustrezna čistilna sredstva. Pri delu profesionalni čistilci poskrbijo, da z neprimernim pristopom ne poškodujejo vrhnje plasti fasade. Da bo učinek pranja fasade še boljši in dolgotrajnejši, se dogovorite za nanos najustreznejšega premaza, ki bo preprečil ali vsaj zavrl ponovni nastanek neželenega pojava mahu in alg.

Če ste v skrbeh zaradi vode in v zvezi z njo povezanih težav, naj vam povemo, da so vaše skrbi odveč. Čistilni servis sledi razvoju nove in vse bolj napredne tehnologije in vam ponuja možnost, da se po posvetu z njihovimi strokovnjaki odločite za najustreznejšo glede na vaše potrebe in želje. Vsekakor pa se je tega dela pametno lotiti v toplejših mesecih leta.

Če je ne najlepši izgled fasade vašega doma trenutno vaša največja skrb, vam priporočamo, da se obrnete na vam najbližji čistilni servis. Tam vam bodo znali svetovati in strokovno odgovoriti na vsa vaša vprašanja za izboljšanje estetskega videza fasade vašega objekta.