Kyocera m5526 v akciji

Kyocera m5526

Kyocera m5526 je manjši tiskalnik primeren za pisarne, kjer tiskanje ni poglavitno opravilo. Vsekakor nam bo naprava zagotovila izjemo dobro kvaliteto tiska. To je izrednega pomena, saj si ne moremo zamisliti, da bi stranki ali komu od nadrejenih podali slabo natisnjen izdelek. To bi namreč očrnilo izgled naše pisarne. Prvi vtis na bodočo stranko je namreč izredno pomemben. Ko si želimo pridobiti novo stranko, si pripravimo izredno veliko gradiva, ki ga med spoznavnim sestavkom razdelimo in s katerim predstavimo našo dejavnost ter jih poizkušamo prepričati, da smo najboljše rešitev za njihove potrebe. 

Kyocera m5526 je edini manjši tiskalnik s katerim bomo lahko natisnili kar 26 barvnih ali črno-belih strani na minuto. Pri nakup nam bodo podarili izredno kvalitetne tonerje, ki nam bodo omogočali dolgotrajno delovanje in tiskanje, brez potreb po zamenjavi tonerja. 

Kyocera m5526 ima vgrajen zaslon na dotik, ki nam omogoča lažjo uporabo naprave ter enostavno upravljanje in določanje različnih načinov tiskanja. Z napravo bomo izredno zadovoljni in bo vredna vsakega porabljenega evra, ki ga bomo z nakupom potrošili. 

 

Multifunkcijski laserski tiskalnik za odlične delovne procese

Multifunkcijski laserski tiskalnik je odličen zaradi vsestranske uporabnosti ter namembnosti. Z njim lahko fotokopiramo dokumente, skeniramo daljše tekste in slike, tiskamo neposredno iz našega računalnika ter v primeru nuje tudi faksiramo dokumente v sosednjo državo. Izdelan je tako da pokriva vsa potrebna pisarniška opravila, ki jih vsakodnevno opravljamo v pisarni. 

Multifunkcijski laserski tiskalnik je varčen, saj porabi malo tonerja, ki ga bomo tako imeli zelo dolgo časa na razpolago. Ko nam bo tonerja zmanjkalo, ga bomo lahko brez težav naročili kar pri ponudniku tiskalnikov, ki bo skrbel za vse, da bo naša multifunkcijska naprava optimalno delovala. 

Multifunkcijski laserski tiskalnik je dražji od ostalih, vendar je izredno zmogljiv in tako najbolj priljubljen med vsemi tiskalniki, ki so na voljo pri prodajalcih.