Višinsko čiščenje oken

Čiščenje oken

Čiščenje oken za vas morda ne predstavlja velike ovire, saj so vam okna na dosegu, njihovo število pa ni prav veliko. Okna pa so lahko nameščena tudi nekoliko višje in v tem primeru je čiščenje zahtevno in ne nazadnje tudi precej nevarno. K sreči na pomoč lahko pokličete enega od čistilnih servisov. Ker je pri nas kar nekaj podjetij, ki se ukvarjajo s čiščenjem vseh vrst prostorov in površin, pri iskanju ne boste imeli večjih težav. 

Čiščenje oken na višini bodo izkušeni čistilci opravili s posebnimi napravami. Včasih je pri takšnem delu nujno potrebno uporabiti tudi na primer avtodvigalo ali kaj podobnega. Zlasti zahtevno pa je čiščenje steklenih površin velikih poslovnih stavb. Vse moderneje je namreč, da so poslovni in drugi objekti oblečeni samo steklo. Tudi v takšnih primerih se pri čiščenju neredko uporabljajo kakovostna avtodvigala. 

Čiščenje fasade s profesionalnimi napravami 

Če menite, da boste čiščenje fasade svojega doma ali drugega objekta zlahka opravili sami, se motite. Takšna vrsta čiščenja je namreč ena od najzahtevnejših pa tudi najnevarnejših. Za vas jo lahko opravi skrbno izbran čistilni servis. 

Na čiščenje fasade se najverjetneje ne boste naročali prav vsako leto, zato je še toliko pomembneje, da je storitev opravljena vrhunski ravni. 

Za čiščenje fasade se najpogosteje odločajo ljudje, ki imajo svoje domove postavljene tik ob glavnih cestah. Sami veste, koliko prahu in umazanije se zaradi vsega prometa ne nazadnje nabere tudi na samo fasadi. Nekatere fasade so čez čas že tako zelo umazane, da so videti skorajda črne in kot takšne izjemno neprivlačne. 

Fasado strokovnjaki iz čistilnega servisa očistijo s pomočjo posebnih naprav. Pogosto je vključena tudi avtodvigalo ter druge podobne naprave. Čistilci vam lahko izjemno temeljito mimogrede očistijo še okna. Sicer pa vam čistilni servis očisti katero koli površino oziroma prostor. Širok in pester nabor storitev, ki vam jih ponujajo čistilni servisi, si lahko ogledate tudi na spletu.