Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Triglav lahko sklenete kadarkoli

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Triglav lahko sklenete kadarkoli

Zdravstvene storitve so v Sloveniji zaenkrat še brezplačne. Poleg osnovnega zdravstvenega zavarovanja je dopolnilno zdravstveno zavarovanje tisto, ki je ključnega pomena, če se želite izogniti doplačevanju zdravstvenih storitev, zdravil in medicinsko tehničnih pripomočkov. Zavarovalna doba dopolnilnega zavarovanja je najmanj eno leto, nato pa lahko zavarovanje sklenete tudi pri drugi zavarovalnici. Če želite skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje Triglav, potem to lahko storite kadarkoli po preteku enega leta. 

Za dopolnilno zdravstveno zavarovanje je značilno, da ga lahko sklenete pri katerikoli zavarovalnici, pri čemer je razlika v mesečni premiji minimalna, stroški kritja pa so pri vseh enaki. Pa vendar vam določene zavarovalnice nudijo nekatere še dovoljene popuste v višini 3 % ali pa v obliki drugih ugodnosti. Ko sklepate dopolnilno zdravstveno zavarovanje Triglav ne smete pozabiti na dejstvo, da ima vsako tovrstno zavarovanje tri mesečni odpovedni rok, zato morate odločitev sprejeti pravočasno, če ne želite plačevati dvojnih premij.

Vzajemna zavarovanje tujina je zanesljivo zavarovanje za potovanje v vse dele sveta 

Ljudje smo zelo radovedna bitja in odkrivanje najlepših kotičkov sveta je za marsikoga sestavni del življenja. Razlogi za potovanje so sicer zelo različni. Nekateri zgolj poležavate na plaži, medtem ko drugi iščete edinstvene priložnosti za adrenalinske pustolovščine. Ne glede na to, kaj na potovanju v tujini najraje počnete, je priporočljivo skleniti Vzajemna zavarovanje tujina, ki vam v primeru nezgode ali bolezni krije stroške nujnih zdravstvenih storitev.

Cena tovrstnih storitve je v različnih delih sveta različno visoka. Običajno je v državah z višjim standardom višja, zato je prav, da že pred odhodom poskrbite za sklenitev tovrstnega zavarovanja. Vzajemna zavarovanje tujina je med ljudmi zelo priljubljeno, saj lahko izbirate med različnimi paketi glede na to, kakšno zavarovalno vsoto želite imeti. To pa še ni vse. S sklenitvijo zavarovanja ste deležni tudi 24-urne zdravniške asistence, nujnih prevozov, nujne medicinske pomoči in odvetniških storitev.