Dvoriščna vrata bodo varovale vaš dom

Dvoriščna vrata bodo varovale vaš dom

Dvoriščna vrata predstavljajo mejnik med javno in zasebno površino. Ljudje jih vgrajujemo, da na nek način dodatno poskrbimo za svojo varnost. Dvoriščna vrata preprečujejo prihajanje in odhajanje nepovabljenih gostov, na drugi strani pa omogočajo nemotene prehode lastnikov ali drugih znancev. Dvoriščna vrata so lahko različnih velikosti, saj skozi njih prehajajo avtomobili, pa tudi pešci, njihova velikost je odvisna predvsem od dolžine odprtine, kjer bomo vrata montirali. Nekatera dvorišča imajo temu namenjene večje odprtine, druga pa manjše.

Dvoriščna vrata različnih blagovnih znamk in modelov se nahajajo tudi v spletni ponudbi različnih trgovcev in monterjev dvoriščnih vrat. Kateri model dvoriščnih vrat bomo izbrali, je zopet odvisno od velikosti odprtine. Dvoriščna drsna vrata se odpirajo po talnih profilih, ki pa v nasprotnem primeru niso potrebna ob vgradnji samonosnih dvoriščnih vrat. Za vse tiste, ki pa imate velika dvorišča, pa lahko pridejo v poštev tudi dvoriščna krilna vrata.

Zunanja drsna vrata z garancijo

Zunanja drsna vrata zasledimo v ponudbi številnih prodajalcev drsnih vrat. Njihova kvaliteta ni vprašljiva, saj ustrezajo najvišjim kakovostnim standardom. Običajno so vsa zunanja drsna vrata narejena iz kvalitetnih materialov in so antikorozijsko zaščitena. Tako so vsa zunanja drsna vrata sveže cinkana in prašno lakirana. Polnilo vrat je izbrano glede na želje in potrebe kupca. Lahko so to ograjni paneli, perforirana pločevina, pokončni profili, aluminijaste letve ali pa kovane ograje.

Ob samem nakupu pa je za kupce vedno bolj pomemben širok spekter različnih storitev, ki jih prodajalci nudijo. Že ob samem nakupu je pomemben individualni pristop in prilagodljivost potrebam kupca. Za vsakega kupca je zelo pomembno strokovno svetovanje in podpora. Ko so zunanja drsna vrata enkrat montirana, mora imeti vsak kupec zagotovilo po hitrih in učinkovitih servisnih storitvah. Uporaba originalnih materialov bodo življenjsko dobo vaših zunanjih drsnih vrat še podaljšali, hkrati pa vam bodo nudili tudi dodatno garancijo na zamenjane dele.