Izvirni telegrami za mami

Izvirni telegrami za mami

Rojstvo otroka je posebno doživetje tako za novopečena starša kot tudi za vse, ki so z njima kakor koli povezani. Še preden mamica in novorojenček prideta domov, je pri nas v navadi, da jima kar v porodnišnico pošljemo čestitko.

Telegrami za mami in novorojenčka bi morali biti čim bolj izvirni. Če bi prav vsak med nami napisal povsem isto vsebino, stvar ne bi bila več tako zanimiva. Izvirne misli pa si je včasih težko spomniti. V veliko pomoč so nam pri tem lahko podjetja, ki se ukvarjajo z ustvarjanjem najlepših verzov za čestitke ob rojstvu.

Telegrami za mami z lepo vsebino in prelepim praktičnim darilom

Vsaka novopečena mama se bo razveselila prav vsakega telegrama. Še toliko bolj pa bo čestitke ob rojstvu vesela, če bo vedela, da je bila vsebina napisana posebej zanjo in za njenega dojenčka. Če boste telegramu dodali še uporabno darilo, pa bo to zagotovo zadetek v polno.

Čestitka ob rojstvu in prisrčno darilo

Predstavljajte si, da morate v tem hipu sestaviti čim bolj izvirno rojstnodnevno čestitko. Bi šlo brez pomoči interneta ali kakšne knjigice z verzi? Najverjetneje bi šlo. A ker bi želeli biti res izvirni, bi si za takšno pisanje vzeti kar  nekaj časa. Čestitka ob rojstvu namreč ni kar tako, saj bo morda ostala kot večen spomin, ki ga bo otrok kasneje večkrat vzel v roke.

Čestitka ob rojstvu mora biti v prvi vrsti čim bolj prisrčno oblikovana. Vključuje naj zanimive motive na prvi strani. Notranjost čestitke pa zapolnite s čim lepšimi verzi. Lahko jih napišete na roke ali pa natipkate. Čestitki dodajte še kakšno prisrčno darilo za malčka, ne pozabite pa niti na mamico.

Odlična izbira daril za mamico in dojenčka

Čestitka ob rojstvu je lahko narejena pod vašim lastnim okriljem ali pa jo kupite na ustreznih mestih. Tudi darilo lahko nastane v vaši režiji.