Joie voziček priporočajo tudi najzahtevnejši starši

Joie voziček priporočajo tudi najzahtevnejši starši

Pri izbiri opreme za novorojenčka je treba posebno pozornost nameniti tudi vozičku. Nekoč izbire ni bilo prav veliko in se je bilo v resnici morda precej lažje odločiti za ustrezen tip. Dandanes pa je trg nasploh zelo bogato založen z vsemi mogočimi vozički za malčke ter seveda tudi z ostalo opremo.

Eden od dobrih nasvetov pri izbiri primernega vozička je na primer ta, da se najprej odločimo za blagovno znamko. Šele nato pa se podrobneje posvetimo izbiri tipa oziroma modela vozička. Ste za Joie voziček že uspeli slišati? Skoraj verjetno je, da poznate svetovno uveljavljeno blagovno znamko, ki na trg postavlja vrhunske izdelke za najmlajše družinske člane.

Nadvse priljubljen voziček Joie marela

Izjemno priljubljen model Joie vozičkov je Joie Pact. Gre za voziček marela, za katerega se starši odločijo za uporabo, ko je njihov otrok star približno pol leta. Takšen voziček pa je v resnici primeren za uporabo že od otrokovega rojstva dalje, uporablja pa se lahko do otrokove dopolnjene teže 15 kilogramov.

V prvih mesecih se voziček Joie marela lahko uporablja v kombinaciji z avtosedežem skupine 0 + oziroma v kombinaciji z lupinico. Na ogrodje vozička se namreč lahko brez kakršnih koli adapterjev namesti tudi lupinica. S pomočjo adapterja pa je možna namestitev avtosedeža.

Kompaktna marela Joie združuje najpomembnejše lastnosti

Za Joie voziček v obliki marele se večina sodobnih in zahtevnih staršev odloči po prvih nekaj mesecih z dojenčkom. Kompaktna marela namreč združuje prav vse lastnosti, ki jih mame pa tudi očetje najpogosteje iščejo. Odlična lastnost je na primer tudi ta, da se voziček zelo hitro ter kompaktno zloži.

Joie voziček marela lahko zlahka pospravite tudi v najmanjše stanovanje, saj gre za najmanjši voziček na trgu. Tudi v prtljažniku avtomobila zasede minimalno prostora. Lahko rečemo, da tovrstni voziček omogoča veliko več svobode, s tem pa tudi precej bolj enostavna potovanja.

Ključne prednosti vozička Joie Versatrax

Na voljo je tudi Joie voziček Versatrax, ki je označen kot voziček, ki združuje prav vse. Ključne prednosti so odlična vodljivost, trdno ogrodje, vzdržljiva kolesa s penastim polnilom, nadstandardno velika nakupovalna košarica na dnu vozička, nenazadnje tudi velika zaščitna strehica.