Kakšne priložnosti ponuja Soča ljubiteljem adrenalina?

Kakšne priložnosti ponuja Soča ljubiteljem adrenalina?

Najbolj priljubljena aktivnost je rafting – Soča ponuja dobre pogoje vse od pomladi pa tja do pozne jeseni. Dokler je lepo vreme se lahko skupaj s sodelavci spustimo po divji in prečudoviti reki, ki teče skozi prelepo naravo. Team buildingi so že nekaj časa zelo aktualni in vedno več nadrejenih svojim zaposlenim pripravi dneve, ko se v službo pridejo zabavati. Dober team building sodelavce poveže med seboj, jim pomaga zgladiti spore in omogoči, da se spoznajo tudi iz drugega zornega kota.

Tako za rafting Soča ponuja idealno možnost za vzpostavitev novih prijateljstev. Sodelavci morajo skupaj v čolnu sodelovati, da čimbolj varno in složno drvijo bo soških brzicah. Tu ni prostora za zamere, saj je povezanost med člani na čolnu ključna. Po končani izkušnji pa so udeleženci zagotovo zadovoljni in navdušeni.

Poleg tega nas skozi rafting Soča poveže z naravo in nam omogoči spoznavanje svojih meja. Med vožnjo po reki lahko vidimo tudi kakšno soško postrv, ki bo našo izkušnjo lepo obogatila.

Tudi za canyoning Soča obljublja vrhunsko doživetje

Canyoning Soča vpišejo v internet vsi turisti, ki iščejo v Sloveniji nova doživetja in nove dogodivščine. Kadar obiščemo neko tujo državo, hočemo doživeti veliko novih in enkratnih stvari. Ker imamo ljudje navadno v sebi željo po novih in edinstvenih doživetjih, radi preizkusimo tudi adrenalinske aktivnosti, ki nas postavijo v zanimive situacije.

Za canyoning Soča nudi možnost preizkusa svojega poguma in hkrati nam odpira vrata v nov svet dogodivščin, ki nas tesno povežejo z naravo. Skakanje v tolmune in drsanje po zadnji plati nam bosta zagotovo v veliko zabavo. Obvezna oprema vsakega je brisača in lastne kopalke, vse ostalo vam priskrbi organizator dogodka.

Canyoning Soča nas popelje v čisto in neokrnjeno naravo, ki jo premore Bovec in celotno območje soške doline. To so kraji, ki ne pustijo ravnodušnega nobenega obiskovalca. Vsakdo, ki preživi vsaj en dan na tem prečudovitem območju, se še velikokrat vrne.