Klima za avtodom poskrbi za idealne počitnice

Klima za avtodom poskrbi za idealne počitnice

Klima za avtodom poskrbi, da si z družino privoščimo idealne počitnice in avanturističen »roadtrip«, v kateremu bodo uživali vsi družinski člani. Ko pride čas poletja, si že vsi nestrpno želimo oditi na počitnice. Vedno več ljudi se na počitnice odpravi kar z avtodomom, ki predstavlja enostaven način potovanja. Štiričlanska družina se brez težav namesti znotraj manjšega avtodoma in se z njim odpelje neznano kam. 

Klima za avtodom bo idealen sopotnik za vse. Če nam bo na poti vroče, si bomo z klimo enostavno shladili celoten avtodom. Tudi če nas bo zeblo, se bomo s klimo lahko hitro pogreli. Čeprav so včasih avtodome uporabljali le za poletna potovanja, se jih dandanes vse večkrat uporablja tudi za zimske užitke. Z avtodomom gremo lahko enostavno na smučanje ali v gore. 

Klima za avtodom bo iz avtodoma odstranila vso neprijetno vlago, ki se je nabrala tekom noči. Tako bo zjutraj avtodom hitro postal svež in prijeten za bivanje. Klime za avtodome so tihe in enostavne za upravljanje. Njihovo neslišno delovanje nikoli ne moti oseb med spancem ali počitkom. 

Webasto grelec je idealen za mrzle zimske dni

Webasto grelec je odličen dodatek vsakega vozila, saj vozniku omogoča, da si avtomobil segreje še preden se usede vanj. Včasih so omenjene grelce vgrajevali le v tovornjake, kjer vozniki nujno potrebujejo omenjen dodatke, saj so več dni na poti in pozimi jih bi brez ogrevanja v kabini tovornjaka zeblo. 

Webasto grelec pa je hitro postal aktualen tudi pri avtomobilih. Vsi, ki svojega avtomobila nimajo pakiranega v garaži, se zjutraj le stežka usedejo v hladen in leden avto. 

Webasto grelec jim omogoča, da 5 minut pred odhodom v službo, počasi in učinkovito ogreje avtomobil, ter odtali zamrznjene šipe, ki bi jih brez grelca morali sami drsati. Tako pa se enostavno usedemo za volan in se odpeljemo v službo.