Kyocera so vsestranski tiskalniki, ki nam lajšajo naše delo

Kyocera so vsestranski tiskalniki, ki nam lajšajo naše delo

Kyocera je blagovna znamka, ki zagotavlja kakovost in brezhibnost. Proizvaja različne naprave, kot so laserski ali pa multifunkcijski tiskalniki. V njihovi ponudbi pa najdemo tudi pametne telefone, LCD zaslone, kuhinjske pripomočke, izdelke iz fine keramike, različne naprave za rezanje in še veliko več.

Kyocera naprave so sinonim za kakovost in odlično delovanje. Različni ponudniki imajo tudi možnost najema Kyocera naprav, saj nimajo vsi uporabniki namena vlagati denarja v nakup dragega tiskalnika. Stroški so pri najemu nižji in prihranjene so vam skrbi glede vzdrževanja naprave.

Kyocera nudi možnost prvovrstnega tiskanja vaših dokumentov. Veliko različnih modelov je na voljo tudi na spletu. Cene so zelo različne. Imamo cenejše tiskalnike za domačo uporabo, ki niso tako izpopolnjeni in dovršeni. V ponudbi pa najdemo tudi tiste najboljše, ki imajo zelo veliko funkcij in možnosti delovanja.

Servis tiskalnikov mora biti dober in hiter

Servis tiskalnikov nam zagotavlja dobro delovanje in odličen tisk. Vsak serviser mora biti ustrezno usposobljen za servisiranje. Redno se mora izpopolnjevati in izobraževati. Dober serviser bo pri že nekaj ur po tem, ko ste ga poklicali. Odzivni čas je navadno odvisen tudi od napake in stopnje nujnosti popravila tiskalnika. Velikokrat lahko marsikaj rešimo že s telefonskim klicem. Serviserju natančno opišemo težavo, ta pa nas vodi in pomaga najti ustrezno rešitev.

Servis tiskalnikov nam omogoča pregled tiskalnika in dostavo rezervnih delov, če je to potrebno. Tako se vsaka okvara lahko uredi na sedežu podjetja in tako ni potrebno, da tiskalnik prenašamo. V kolikor je napaka kompleksnejša in moramo tiskalnik odnesti, vam serviserji nudijo tudi nadomestne naprave.

Servis tiskalnikov zajema tudi zamenjavo tonerjev, ki jih ima servis vedno na zalogi. Navadno serviserji nudijo popravila in servisiranje različnih naprav. Poleg multifunkcijskih tiskalnikov servisirajo tudi fotokopirne stroje, telefakse, laserske tiskalnike in druge vrste pisarniških naprav.