Linde viličar za skladiščno rabo

Linde viličar je eden izmed najboljših na slovenskem trgu. Veliko posameznikov zaupa le blagovni znamki Linde, saj že vrsto let spada v sam vrh po kakovosti svojih proizvodov. Ko opremljamo svoje na novo zgrajeno skladišče, potrebujemo veliko različnega delovnega inventarja, s katerim bomo skladišče bodro in kvalitetno upravljali. Kupiti moramo veliko polic, stroje in ostalih naprav, ki niso ravno poceni. 

Linde viličar, ki ga bomo kupili za nadaljnjo uporabo, je lahko popolnoma nov ali pa tudi rabljen. Ker je nakup viličarja precej velika investicija, si veliko kupcev raje omisli rabljenega, ki je navadno enako dober kot tisti novi. Potrebno je le, da je dobro servisiran in da je bil primerno vzdrževan. Navadno imajo veliko informacij o dobrih rabljenih viličarjih ravno serviserji, ki se vsakodnevno srečujejo z različnimi tipi Linde viličarjev. 

Linde viličar tako lahko kupimo po izredno ugodni ceni. S prodajalcem se lahko dogovorimo za obročno odplačevanje ali pa vzamemo kratkoročni kredit, s katerim si bomo lahko brez težav privoščili nov viličar blagovne znamke Linde. 

Teleskopski viličar po ugodni ceni

Teleskopski viličar je idealen za doseganje višje ležečih elementov na policah ter na ostalih prostorih za odlaganje. Navadno  se teleskopski viličarji uporabljajo na veliko različnih lokacijah in ne samo v skladiščih, saj si z njim lahko pomagamo v veliko situacijah. Tako ga velikokrat srečamo tudi na gradbiščih, kjer si z njegovo pomočjo dvigujejo bremena na nižje strehe ali na balkone in terase, ki jih prenavljajo. 

Teleskopski viličar se od navadnega razlikuje po tem, da ima možnost izredno visokega dviga. Doseže lahko tudi višino desetih metrov in to je njegova največja prednost. Pomislimo, da prenavljamo stanovanje in moramo v četrto nadstropje nesti veliko paketov keramičnih ploščic, ki jih bodo mojstri položili po tleh. Nošenje materiala v blok brez dvigala je izredno velik napor in nam vzame precej časa. 

Teleskopski viličar nam bo tu v veliko pomoč.