Ljubezen na prvi pogled

Ljubezen na prvi pogled

Zadnji oblisk pri teti je bil še posebej zanimiv – ravno je dobila nov kamin. Vgradni kamini so mi bili vedno pri srcu, naredijo poseben čar v domu. To je bila ljubezen na prvi pogled.

Tak kamin bi imela tudi jaz, sem si rekla. Pri teti sem se pozanimala, kje ga je kupila in kdo je uredil vse, da deluje, kot je treba. Teta je stvari pred nakupom poglobljeno raziskala, se pozanimala pri več ponudnikih in nato izbrala tistega, ki ji je bil najbolj všeč. Njej res zaupam, zato sem bila prepričana, da je to prava izbira.

Posvet in izbira vgradnega kamina

Čez nekaj dni sem že šla na posvet v podjetje s kamini. Bila sem presenečena, ko so mi ponudili brezplačni ogled in svetovanje. Teta je rekla, da so kamini Nordica najboljša izbira in takega sem želela tudi jaz. Svetovali so mi, kakšen kamin je glede na moje želje nabolj primeren. Hitro sem se odločila, kateri vgradni kamin želim imeti. Dogovorili smo se za datum in v pričakovanju sem čakala ta dan.

Bil je četrtek, ko so fantje pripeljali kamin in začeli z delom. Vse skupaj je bilo opravljeno hitreje, kot sem pričakovala. Fantje so mi razložili vse, kar moram vedeti o uporabi in vzdrževanju kamina. Kmalu sem stanovanje tudi sama ogrevala s kaminom. Z navdušenjem sem teto povabila na obisk, da vidi mojo izbiro. Bila je navdušena, prav tako kot jaz pri njej. Za novi kamin bom ponosno povedala vsem prijateljem in pripravila zabavo, da proslavimo mojo novo pridobitev.