Nakup motornih orodij Stihl in Husqvarna

Nakup motornih orodij Stihl in Husqvarna

Motorna orodja predstavljajo srce orodjarskega nabora vrtičkarjev, kmetov, gozdarjev in vrtnarjev. Skozi desetletja uporabe so se motorna orodja specializirala do te mere, da danes dobimo zelo širok nabor motornih orodij za najrazličnejše namene uporabe. Naj bo vrtni traktor ali pa motorna žaga Stihl, akcija na vrtu zahteva svojevrstna orodja, prilagojena opravilom, ki jih moramo v določenem času izvesti. Vrt namreč v rastni sezoni nikoli ne počiva in z mnogimi opravili ne smemo odlašati predolgo, da ne zamudimo ugodnega časovnega okna za izpeljavo le-teh. 

Za vrsto orodij, kot je motorna žaga Stihl, akcija pri največjih prodajalcih teh produktov pomeni, da ga lahko kupimo po bistveno bolj ugodni ceni. Čas akcij za nakup je po navadi pogojen s sezono: spomladi, ko je rast trave v polnem zagonu, poglejmo za akcijskimi cenami vrtnih kosilnic in vrtnih traktorjem, kot je na primer Husqvarna tc 139. Zgodaj jeseni, ko pride glavna sezona sečnje dreves, pa je za produkte, kot je motorna žaga Stihl, akcija najbolj aktualna. Prodajalci si z akcijami svojih produktov zagotovijo prodajo kosov v zalogi, kupci pa dobijo dober posel za orodje, ki ga ob danem času najbolj potrebujejo.

Vrtni traktorji tipa Husqvarna tc 139 ponujajo za svojo ceno v akciji največ, kar lahko za podobne produkte dobimo na trgu. Seveda se da modele s primerljivim delovanjem dobiti tudi ceneje, vendar je Husqvarna tc 139 vseeno sinonim za kakovost in trajnost delovanja. Poleg tega, da so pri proizvodnji uporabljeni najboljši materiali in inovativne patentirane rešitve, ponuja Husqvarna tudi izjemno široko podporo. Do servisa za tovrstne izdelke je mogoče priti praktično v vsakem večjem mestu. Mnogi prodajalci orodij ponujajo tudi servis za njih, saj je Husqvarna znana po tem, da se jo da precej enostavno popravljati, rezervni deli pa so na voljo še dolgo po tem, ko je nek produkt pri koncu proizvodnje.