Otroški voziček na kaj morate biti pozorni

Otroški voziček na kaj morate biti pozorni

Otroški voziček vam lahko pri nakupu povzroča, kar precej preglavic če se s to težavo oziroma nakupom, take vrste niste še srečali. Pri nakupu se ne smete prenagliti, vsekakor pa ne smete izbrati prvega, ki vam je takoj všeč. Morda ne bo šel v vaš avto ali pa enostavno nebo dovolj funkcionalen za vas in vaš življenjski slog. 

Pred nakupom je potrebno določiti tudi proračun, saj je otroški voziček lahko velik finančni zalogaj. Ko se boste odločali, katerega izbrati si izberite top 3 vozičke in jih med seboj primerjajte. 

Otroški voziček mora imeti velika kolesa, ki so napolnjena z zrakom. Velika kolesa omogočajo enostavne sprehode, tudi če teren ni najbolj raven in položen. Teža vozička je izredno pomembna, težji vozički so res bolj stabilni, vendar pa so težji za rokovanje in upravljanjem z njim.

Otroški voziček naj ima streho, ki je uporabna kar pomeni, da ima sistem zračenja, tako ne boste imeli težav v različnih vremenskih pogojih, prav tako pa naj bo dovolj dolga, zato da vašega malčka zaščiti pred sončno svetlobo.

Otroške postelje 

Otroške postelje so lahko izdelane iz različnih materialov, prav tako pa so tudi na voljo v različnih oblikah in barvnih kombinacijah.  Otroške postelje se praviloma delijo na tri vrste pri mlajših otrocih in to so , običajna posteljica, ob posteljna postelja ali pa prenosna. Pri izbiri ene od teh upoštevajte vaše potrebe in potrebe vašega otroka.

Otroške postelje za starejše otroke, so enostavnejše za nakup, saj ni potrebno paziti na toliko stvari, kot pa pri nakupu posteljic za mlajše otroke. Ne glede na starost se vseeno priporoča, da ima postelja mehke in zaobljene robove, saj bi tako preprečili nezaželene poškodbe, ki nastanejo pri igri. Ne pozabite tudi na ustrezno velikost. Otroci hitro rastejo, zato raje izberite malo večjo posteljo. Prav tako pa naj bo postelja enobarvna ali bolj naravnih tonov barv, ker tako lažje kombinirate ostalo pohištvo.