Prilagodljiv minibus za vse potrebe

Prilagodljiv minibus za vse potrebe

Uporabniki manjših avtobusov za lokalni in regionalni promet so včasih zelo zahtevni, saj želijo svoja vozila do potankosti prilagoditi določenim zahtevam in željam. V nekaterih primerih gre za precej enostavne prilagoditve, pravzaprav se lahko že ob izbiri vozila orientiramo po nekaterih ključnih lastnostih, na podlagi katerih sklenemo pravo odločitev. Izbiramo predvsem med zanesljivimi znamkami, ki ponujajo dobre modele prilagodljivih busov. Priljubljena izbira je Iveco bus, saj je ravno ta znamka zelo prepričljiva z mnogimi prednostmi v primerjavi s konkurenco – tudi prilagodljivost je ena izmed teh.

Iveco Daily in Feniksbus

Najprej je seveda pomembno to, da izberemo ustrezen bus, ki bo že v izhodišču dobro odgovarjal našim zahtevam. Priljubljena izbira je Iveco Daily, ki se uvršča med manjše in okretnejše buse, ravno zato pa je kot nalašč za različne situacije, v katerih ne potrebujemo velike kapacitete. Feniksbus je nekoliko večji in ponuja še nekaj več prilagodljivosti, tako da bo verjetno še boljša izbira, če smo posebej zahtevni.

V obeh primerih gre za zanesljiv minibus, ki ga lahko dobro prilagodimo svojim potrebam. Že v izhodišču lahko za Iveco bus izberemo različne možnosti pogona in opreme, prilagodimo lahko tudi notranjost potniške kabine in mnoge detajle, ki odločajo o končnem vtisu. Seveda s temi odločitvami vplivamo tudi na kapaciteto, Daily recimo lahko sprejme okoli 20 potnikov, Feniksbus pa dobrih 30, v nekaterih različicah celo čez 40 potnikov!

S pestro ponudbo dodatne opreme in možnih prilagoditev lahko Iveco bus še dodatno priredimo za svoje potrebe. To je idealno za tiste, ki potrebujejo bus za kakšne občasne prevoze po naročilu, lahko tudi za luksuzne prevoze in podobno. A prav tako je predvsem Feniksbus tudi ustrezen minibus, pravzaprav že midibus, ki ga lahko uporabimo za redne prevoze in za prevažanje večjih skupin ljudi. V vsaki vlogi se bodo Iveco avtobusi odlično obnesli.