Profesionalne čistilne storitve

Profesionalne čistilne storitve

Čiščenje je lahko dokaj zahtevno, skoraj vedno pa je zamudno in neprijetno. Seveda lahko veliko storimo že s sprotnim čiščenjem, če redno pospravljamo za seboj ne bo treba čiščenju posvečati posebne pozornosti. A v nekaterih okoljih to ni tako smiselno, poleg tega je treba vedno misliti tudi na tiste dejavnike, nad katerimi nimamo toliko nadzora. Takrat pridejo v poštev profesionalne čistilne storitve, ki jih ponuja čistilni servis Prosijaj. To je prava rešitev predvsem za poslovne naročnike, a ponudba je dovolj široka, da lahko v njej nekaj zase najde praktično vsakdo.

Čiščenje poslovnih prostorov

Večinoma se profesionalni čistilci posvečajo poslovnim prostorom, ki potrebujejo največ čiščenja. Ne moremo pričakovati, da bodo prostore čistili zaposleni, ki tam delajo, saj imajo ti druge naloge. Ker je vseeno zelo pomembno, da delovno okolje ohranjamo čisto in urejeno, je profesionalno čiščenje poslovnih prostorov idealna rešitev. Res je, da bo treba za to storitev izvajalca ustrezno plačati, a stroški so zanemarljivi če upoštevamo, kakšno razliko lahko te storitve naredijo.

Čiščenje poslovnih prostorov ima v ponudbi vsak profesionalni čistilni servis, ni pa nujno, da bomo pri vsakem izvajalcu deležni enakih storitev, zato je treba izbrati zelo premišljeno. Običajno lahko računamo na to, da bo izvajalec dokaj prilagodljiv, kar je zelo pomembno. Poslovni prostori se namreč med seboj lahko precej razlikujejo in zahtevajo različne tehnike čiščenja. Poleg tega lahko s tem čiščenje prilagodimo tudi v tem oziru, da za svoj denar dobimo kar največ – izberemo le tiste storitve, ki jih v delovnem okolju res potrebujemo. Običajno bo čistilni servis omogočil povsem poljubno oblikovanje paketa storitev, cena pa se tako ali tako izračuna na podlagi dejanskega dela. Upoštevati je treba velikost poslovnih prostorov in zahtevnost čiščenja, ob tem pa seveda pomislimo še na to, kako pogosto bo treba čistiti, in na morebitne dodatne opravke, ki se izvajajo le občasno.

Čiščenje poslovnih prostorov

Višinsko čiščenje oken

Čiščenje oken za vas morda ne predstavlja velike ovire, saj so vam okna na dosegu, njihovo število pa ni prav veliko. Okna pa so lahko nameščena tudi nekoliko višje in v tem primeru je čiščenje zahtevno in ne nazadnje tudi precej nevarno. K sreči na pomoč lahko pokličete enega od čistilnih servisov. Ker je pri nas kar nekaj podjetij, ki se ukvarjajo s čiščenjem vseh vrst prostorov in površin, pri iskanju ne boste imeli večjih težav.

Čiščenje oken na višini bodo izkušeni čistilci opravili s posebnimi napravami. Včasih je pri takšnem delu nujno potrebno uporabiti tudi na primer avtodvigalo ali kaj podobnega. Zlasti zahtevno pa je čiščenje steklenih površin velikih poslovnih stavb. Vse moderneje je namreč, da so poslovni in drugi objekti oblečeni samo steklo. Tudi v takšnih primerih se pri čiščenju neredko uporabljajo kakovostna avtodvigala. Čistilni servis, ki vam zagotovi hitro in kvalitetno čiščenje najdete tukaj: http://www.pro-sijaj.si/storitve/ciscenje-stekel-in-steklenih-povrsin/ .

Čiščenje fasade s profesionalnimi napravami 

Če menite, da boste čiščenje fasade svojega doma ali drugega objekta zlahka opravili sami, se motite. Takšna vrsta čiščenja je namreč ena od najzahtevnejših pa tudi najnevarnejših. Za vas jo lahko opravi skrbno izbran čistilni servis.

Na čiščenje fasade se najverjetneje ne boste naročali prav vsako leto, zato je še toliko pomembneje, da je storitev opravljena vrhunski ravni.

Za čiščenje fasade se najpogosteje odločajo ljudje, ki imajo svoje domove postavljene tik ob glavnih cestah. Sami veste, koliko prahu in umazanije se zaradi vsega prometa ne nazadnje nabere tudi na samo fasadi. Nekatere fasade so čez čas že tako zelo umazane, da so videti skorajda črne in kot takšne izjemno neprivlačne.

Fasado strokovnjaki iz čistilnega servisa očistijo s pomočjo posebnih naprav. Pogosto je vključena tudi avtodvigalo ter druge podobne naprave. Čistilci vam lahko izjemno temeljito mimogrede očistijo še okna. Sicer pa vam čistilni servis očisti katero koli površino oziroma prostor. Širok in pester nabor storitev, ki vam jih ponujajo čistilni servisi, si lahko ogledate tudi na spletu.

Profesionalne storitve za čisto fasado

Si ogledujete fasado vašega objekta in razmišljate, kaj storiti, da bi izgledala bolje? Računate, koliko let je že preteklo, od kar je bila nova? Se bojite, da jo bo treba zamenjati? Nikar tako hitro! Četudi je vaša fasada v tem trenutku prekrita z umazanijo, obstaja preprostejša rešitev od menjavanja le-te!

Prenekateri čistilni servis ima v svoji ponudbi storitev pranje fasade. Da, prav ste slišali. Izkušeni čistilci vam fasado enostavno očistijo, da je videti kot nova. Pranje fasade je zagotovo cenejša izbira za daljšo življenjsko dobo in lepši videz fasade vašega objekta.

Za čiščenje ali pranje fasade naj bi se odločili, če že ne bolj pogosto, pa vsaj na 10 let. Menjavanje letnih časov, vpliv vremenskih pojavov, bližina prometa itd. v vseh teh letih na fasado nanesejo plasti prahu, plesen, alge in drugo umazanijo. Izkušeni čistilci z visokotlačnimi čistilniki vso to nesnago sperejo stran. Pri trdovratni umazaniji je potrebno uporabiti tudi ustrezna čistilna sredstva. Pri delu profesionalni čistilci poskrbijo, da z neprimernim pristopom ne poškodujejo vrhnje plasti fasade. Da bo učinek pranja fasade še boljši in dolgotrajnejši, se dogovorite za nanos najustreznejšega premaza, ki bo preprečil ali vsaj zavrl ponovni nastanek neželenega pojava mahu in alg.

Če ste v skrbeh zaradi vode in v zvezi z njo povezanih težav, naj vam povemo, da so vaše skrbi odveč. Čistilni servis sledi razvoju nove in vse bolj napredne tehnologije in vam ponuja možnost, da se po posvetu z njihovimi strokovnjaki odločite za najustreznejšo glede na vaše potrebe in želje. Vsekakor pa se je tega dela pametno lotiti v toplejših mesecih leta.

Če je ne najlepši izgled fasade vašega doma trenutno vaša največja skrb, vam priporočamo, da se obrnete na vam najbližji čistilni servis. Tam vam bodo znali svetovati in strokovno odgovoriti na vsa vaša vprašanja za izboljšanje estetskega videza fasade vašega objekta.