Rafting na Soči prava adrenalinska osvežitev

Rafting na Soči prava adrenalinska osvežitev

Raft je napihljiv čoln iz gume. Njegova širina mu omogoča potrebno stabilnost za večje število ljudi, saj so v njem vsi aktivni in potrebni za samo premikanje po reki Soči.

Kljub temu, da se rafting na Soči sliši precej adrenalinski šport za profesionalce, je rafting primeren prav za vsakogar. Saj nam vodič izbere primerno pot in poskrbi za našo varnost, hkrati pa nam pokaže naravne lepote, ki jih lahko vidimo na popotovanju po reki Soči.

To je lahko nepozabna dogodivščina še posebej med vročimi poletnimi dnevi. Rafting na Soči ni le adrenalinski šport. Primeren je tudi za medsebojno povezovanje sodelavcev, nepozabno izkušnjo s prijatelji in odličen izlet za družinsko avanturo. Rafting na Soči ni le odlična avantura, lahko rečemo, da je resnično kakovostno preživet čas z družino ali prijatelji, ki se nam vtisne v spomin.

Dolina reke Soče je tako čudovita, da nam poleg obilice adrenalinske zabave ponuja tudi za dušo sproščujoče trenutke, ob poslušanju reke Soče.

Kajak Soča – vodni svet zabave

Kajak spust je prav tako nepozabna izkušnja v kateri se lahko preizkusite v veslanju in obvladovanju lastnega kajaka.

Za spust s kajak Soča ne potrebujemo nobenega posebnega predznanja. Vse potrebne napotke, ki jih bomo rabili, nam jih bo podal inštruktor na kopnem. Ta pa nas bo spremlja ob spustu in skrbel za našo varnost.

Zanimivost kajakov je da lahko izbiramo med različnimi tipi kajakov. Klasični tip kajak Soča, smo v njem pokriti s krovnico. Sit on top kajak je brez krovnice, lažje obvladljiv, bolj stabilen in zato tudi najbolj primeren za začetnike.

Spust kajak Soča nam mnogim ljubiteljem športa napolni telo z energijo, spočije naše možgane ob poslušanju šumenja reke in ob pogledu na neokrnjeno lepoto narave v dolini reke Soče. 

Spust s kajakom je tudi odlična ideja za darilo otroku, partnerju ali katerikoli ljubljeni osebi.