Steklena notranja vrata v beli barvi

Steklena notranja vrata v beli barvi

Steklena notranja vrata so lahko barvno zelo različna. Seveda vsi poznamo klasična prozorna steklena vrata, ki pa večini niso ravno privlačna. Največ kupcev se odloči za vrata v mlečno beli barvi, ki dodajo pisarni ali stanovanju poseben pečat.

Steklena notranja vrata lahko tudi dodatno okrasimo na več načinov. Nanje lahko nalepimo barvne ali bene nalepke z različnimi vzorci, ki bodo delovali tako ko ti bili vgravirani. Lahko pa nam na steklo dejansko vgravirajo določen motiv, vendar pa je takšna izvedba precej draga.

Steklena notranja vrata seveda niso med najcenejšimi na trgu. Kdor si želi poceni notranja vrata, se bo moral obrniti na velike trgovske centre, kjer imajo na voljo različna vrata bolj dostopnih cen. Steklena vrata imajo svojo ceno, ker so s trudom narejena in morajo slediti najvišjim varnostnim standardom. Debela morajo biti vsaj 8 ali 10 milimetrov, saj je takšno kaljeno steklo najbolj varno.

Avtomatska vrata z odpiranjem na dotik

Avtomatska vrata se lahko odpirajo tudi na dotik, s tem preprečimo, da bi se vrata neprestano odpirala, ko bi mimo njih šli ljudje. Avtomatska vrata imajo namreč senzor, ki povzroči, da se ob vsakem premiku vrata odprejo. V pisarnah kjer ni velikega prehoda ljudi je dobro, da imajo avtomatska vrata dodaten gumb za odpiranje, saj je neprestano nepotrebno odpiranje lahko tudi moteče.

Avtomatska vrata so vsekakor idealna za vhode v poslovne prostore, ki imajo več različnih podjetij. Navadno so to zunanja vhoda drata v stavbo, ki so varovana z vratarjem. Tudi avtomatska vrta so lahko narejena v različnih barvah. Največkrat so seveda prozorna z dodatkom nalepk. Lahko pa so tudi mlečno bela, vendar pa s tem izgubimo pogled skoznje.

Avtomatska vrata se enostavno in hitro namestijo v vsako pisarno ali poslovni prostor. Poleg tega jih bomo, v primeru pisarniških sprememb, brez težav tudi odstranili.