Tandemski skok s padalom je noro doživetje, ki ga zlepa ne boste pozabili

Tandemski skok s padalom je noro doživetje, ki ga zlepa ne boste pozabili

Če si želite ogledati dolino reke Soče še iz ptičje perspektive, potem je tandemski skok s padalom za vas prava izbira. Zavedati pa se morate, da z njim ne boste dobili le vpogleda v lepo in neokrnjeno naravo, ampak tudi obilico adrenalina, ki ga ne doživite ravno vsak dan. Gre za najbolj noro doživetje, ki ga zagotovo ne boste pozabili, za vsak slučaj pa lahko še vedno s seboj vzamete kamero ali fotoaparat, da boste lahko svojo izkušnjo delili tudi z drugimi.

Za tandemski skok s padalom svetujemo, da izberete izbrano lokalno agencijo, ki takšne skoke organizira že od leta 1989, kar pomeni, da ima na tem področju ogromno izkušenj in znanja. Ker je varnost na prvem mestu, je pomembno, da upoštevate vsa navodila izkušenih inštruktorjev padalstva, le ti pa bodo poskrbeli, da se boste počutili varne.

Soča rafting ponuja zabavo za vse generacije

Neokrnjena narava in nešteto možnosti za preživljanje aktivnega dopusta privabljajo v dolino reke Soče avanturiste s celega sveta. Sprva si seveda vsi želijo preizkusiti brzice reke Soče, zato je Soča rafting zelo pogosto vnesen iskalni niz na spletu. Informacije o tem iščejo številni obiskovalci Soške doline, ne glede na spol in starost, saj velja za eno od najbolj priljubljenih športno adrenalinskih aktivnosti pri nas.

Za raftanje po Soči ne potrebujete nobene posebne opreme. Dobro je imeti oblečene le kopalke v primeru da padete v vodo, vso ostalo opremo dobite pred samim spustom. Dobro je vedeti, da Soča rafting ponuja zabavo za prav vse generacije, saj s svojimi različno zahtevnimi odseki omogoča, da se spust z rafti popolnoma prilagodi udeležencem v skupini. Enostavni odseki so namenjeni mladim družinam in skupinam otrok, medtem ko so zahtevnejši odseki primerni predvsem vsem adrenalinskim navdušencem, ki jih tudi največje brzice ne prestrašijo.