Triglav nezgodno zavarovanje ima različna zavarovalna kritja

Triglav nezgodno zavarovanje ima različna zavarovalna kritja

Da pride do nezgode je potreben le trenutek nepazljivosti, če pa ste v svojem prostem času zelo aktivni, potem je razlog za sklenitev nezgodnega zavarovanja pri eni od zavarovalnic toliko večji. Dejstvo je, da se vam v primeru nezgode življenje obrne na glavo zgolj v enem samem trenutku, zato je prav, da poskrbite za svojo socialno varnost in varnost najbližjih. Triglav nezgodno zavarovanje vam krije morebitne posledice nezgode v višini zavarovalne vsote, ki ste jo določili v zavarovali polici.

Prav je, da poskrbite, da vas morebitne posledice nezgode ne bodo finančno bremenile, zato ob sklenitvi Triglav nezgodnega zavarovanja temeljito preglejte celotno ponudbo. Triglav nezgodno zavarovanje se namreč razlikuje predvsem v zavarovalnih kritjih, ki vključujejo invalidnost, nezgodno smrt, dnevno nadomestilo, nadomestilo za bolnišnični dan in stroške zdravljenja. Ob sklenitvi zavarovanja pa je pomembno, da je postopek v primeru nezgode čim bolj preprost in hiter. 

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna zajema širok spekter zavarovanj z različnimi kritji

Mnogi ljudje ne vedo, da se dodatno zdravstveno zavarovanje pri nas šteje kot vrsta nadstandardnega zavarovanja. Med njimi namreč velja zmotno prepričanje, da sta dopolnilno in dodatno zavarovanje med seboj identična, vendar temu ni tako. Dodatno zavarovanje je neobvezno in jih je lahko več, glede na to, kakšen je njihov obseg zavarovalnega kritja, prav tako pa se med zavarovalnicami lahko bistveno razlikuje. Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna je tako le eno izmed mnogih zavarovanj, ki vam je trenutno na voljo.
Če iščete najbolj primerno dodatno zavarovanje za vaše potrebe in želje, potem boste morali temeljito pobrskati po spletni ponudbi in pogledati, kaj vam zavarovalnice ponujajo. Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna tako vključuje zavarovanje v primeru nezgode, zavarovanje v primeru določenih bolezni, zavarovanje Drugo mnenje, zavarovanje Dental in še mnogo drugega, kar vam omogoča hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev in operativnih posegov.