Ugodne gume višje kakovosti

Ugodne gume višje kakovosti

Nakup zimskih pnevmatik je znaten strošek, ki se mu lahko izognemo tako, da poiščemo cenejše gume. A ker s tem tvegamo hude posledice, pa tudi sicer verjetno zadovoljstvo ne bo najboljše, se splača premisliti o tem, katere gume so glede na svojo ceno tudi najbolj kakovostne. Po ugodni ceni je možno dobiti tudi nekatere gume višjega razreda.

Zimske pnevmatike akcija

Najboljša možnost je za poceni in kvalitetne zimske pnevmatike akcija. Na ta način namreč ne sklepamo kompromisa glede kvalitete, saj so gume enake, le cena je nižja. Seveda pa bo treba ujeti pravo akcijo, saj ugodnosti niso vedno na voljo. Največ priložnosti bo na srečo ravno v času, ko moramo gume zamenjati, torej pred nastopom zimske sezone. Pomaga tudi, da vemo, kje iskati. Nekatere gume so pač drage in ne gre pričakovati znatnih znižanj, medtem ko za druge zimske pnevmatike akcija velja relativno pogosto.

Če izkoristimo akcijsko ponudbo, lahko za ugodno ceno dobimo presenetljivo kakovostne gume. Omenimo recimo priznano linijo Sava Eskimo, ki ponuja modele, ki se redno uvrščajo med najboljše na testih. Poleg tega so Sava Eskimo izdelki domačega proizvajalca, torej so pri nas široko razpoložljivi in hitro dobavljivi. Najdemo jih lahko pri mnogih serviserjih, to pa pomeni, da bo z večjo verjetnostjo veljala za te zimske pnevmatike akcija. Seveda se še vedno ni pametno orientirati izključno po ceni. Preveriti gre še dejanske lastnosti, ki odločajo o končni izkušnji pri uporabi. Na cesti je pozimi izredno pomembno, da imajo gume dober oprijem in učinkovito vodljivost tudi na spolzki podlagi. To razkrivajo testi, ki primerjajo različne modele. Sava Eskimo je le ena opcija, na voljo so različni modeli, ki ponujajo prepričljivo razmerje med ceno in kakovostjo. Izbira je seveda na strani kupca, je pa zelo priporočljivo pri tem dobro razmisliti, upoštevati še druge podatke kot le ceno in priporočila.