Ugodne storitve pri zasebnih zobozdravnikih

Ugodne storitve pri zasebnih zobozdravnikih

Že osebni zobozdravnik v kombinaciji z osnovnim zdravstvenim zavarovanjem lahko dobro poskrbi za večino potreb, ki jih imamo pri skrbi za zdrave zobe. A kaj lahko se zgodi, da bomo potrebovali tudi kakšne zahtevnejše posege in pogosto je povsem smiselno, da se pri teh obrnemo na zasebne zobozdravnike in plačljive storitve. Seveda se takoj pojavi vprašanje o ceni, treba bo pripraviti nekaj denarja. Kakšne so cene in kaj lahko pričakujemo? Veliko je seveda odvisno od storitev, ki nas zanimajo, pa tudi od samega ponudnika.

Zobni implantati

Čeprav je za zobni implantat cena lahko precej ugodna, moramo vedno upoštevati celoten obseg storitve. Včasih resda potrebujemo le en implantat, včasih pa imamo opravka z bistveno bolj obsežnimi posegi, kot je all on 4. Slovenija nam ponuja kar dosti izbire med zobozdravniki, ki nudijo te storitve, tako da vedno lahko najdemo prave rešitve. Seveda pa lahko najdemo tudi ugodne cene, kar je prav tako dobrodošla prednost. 

Za all on 4 Slovenija ponuja ugodne ponudbe predvsem pri uglednih in uveljavljenih zobozdravnikih, ki lahko ponudijo tudi najboljšo izkušnjo. Ker gre za dokaj obsežno in zahtevno storitev, sama cena seveda ne bo ravno nizka, odšteti bo treba nekaj tisoč evrov. Najdemo lahko ponudbe za okoli 4 tisočake, kar je že dobra cena. Upoštevati moramo seveda končni učinek, ki je trajna rešitev popolne brezzobosti. Pa tudi posamezni izdelki so lahko precej dragi, nenazadnje že za posamezni zobni implantat cena močno prispeva h končnim stroškom storitve all on 4. Slovenija pri tej ponudbi ni bistveno dražja od tujine, zato se splača izbirati lokalne ponudnike, ki imajo tudi druge prednosti.

Seveda pa je za posamezen zobni implantat cena precej nižja, giblje se okoli 500 evrov. Spet lahko najdemo različne ponudbe in različne cene, pri nekaterih zobozdravnikih imamo tudi akcijske ponudbe, ki prinašajo dodatne prihranke.