Ugodni vsestranski prenosniki

Ugodni vsestranski prenosniki

Večina uporabnikov prenosnikov nima takšnih zahtev, da bi morali svojo pozornost namenjati konfiguraciji in zmogljivostim. Lahko se ravnamo preprosto glede na ceno, kar narekuje že zdrava pamet – pametno se je izogibati najcenejšim prenosnikom, višji cenovni razred pa je tako ali tako namenjen zahtevnejšim uporabnikom. Vmes najdemo ugodne vsestranske prenosnike, ki ustrezajo širokemu spektru običajnih uporabnikov. V tem segmentu se splača najti zanesljive računalnike, ki za svojo ceno ponujajo kar največ.

HP prenosniki

Čisto možno je, da bodo najboljšo možnost ponudili prenosniki priznane znamke HP. Čeprav ta proizvajalec slovi po vrhunskih prenosnikih iz višjega kakovostnega razreda, ima prav tako privlačno ponudbo tudi za manj zahtevne uporabnike. HP prenosniki v ugodnejšem cenovnem razredu navdušujejo z uravnoteženo kombinacijo lastnosti – imajo dovolj zmogljivo konfiguracijo, da omogočajo učinkovito vsakdanjo rabo, hkrati pa ponujajo tudi odlike, ki jih lahko zagotovi uveljavljen proizvajalec. To je recimo garancija, pa tudi splošna kakovost izdelkov, ugodni pogoji nakupa, nenazadnje tudi nizke cene. HP prenosniki so posebej priljubljeni med vstopnimi modeli, saj tu ponujajo zanesljivost, ki je ne gre pričakovati od drugih izdelkov po isti ceni.

ASUS prenosniki

Nič manj zanesljivi niso ASUS prenosniki, ki v srednjem cenovnem razredu navdušujejo z bogato zbirko računalnikov. Izstopajo predvsem tisti iz serije ZenBook, ki pokrivajo relativno širok spekter potreb. Ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, saj ima serija ZenBook vgrajene vrhunske komponente, kljub ugodni ceni. Ni težko najti računalnika, ki bo v celoti odgovoril tudi na potrebe kakšnega bolj zahtevnega uporabnika. Full HD zaslon, Intel procesor novejše generacije, 8 GB delovnega pomnilnika in SSD pogon je že standardna konfiguracija za ZenBook prenosnik v srednjem cenovnem razredu. Takšno zmogljivost si lahko pravzaprav obetamo že za dobrih 500 evrov, kar je izredna cena glede na konfiguracijo! Prav tako pa lahko znamki ASUS tudi zaupamo, da kljub ugodni ceni prinaša kakovost.