Vrhunski profesionalni tiskalniki po ugodni ceni

Vrhunski profesionalni tiskalniki po ugodni ceni

Tiskalnik je na praktično vsakem delovnem mestu pomemben pripomoček, saj še vedno zelo pogosto poslujemo s papirjem. V sodobnih pisarnah pa potrebujemo zanesljiv tiskalnik, ki bo pripravljen na zahtevno redno uporabo – treba bo izbrati kakovosten izdelek, v poštev pridejo le priznane znamke.

Ena izmed priljubljenih možnosti je Kyocera, ki je priznana znamka v svetu pisarniške opreme. Slovi predvsem po vrhunskih profesionalnih tiskalnikih v vstopnem razredu, ki ponujajo odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno. Kyocera M5526 je recimo odličen vsestranski tiskalnik, ki bo na mnogih delovnih mestih povsem brez težav opravljal vse naloge v zvezi s tiskanjem, skeniranjem, kopiranjem in faksiranjem. Gre za multifunkcijsko napravo, ki ne bo pustila na cedilu niti zahtevnejših uporabnikov. Kyocera M5526 je barvni laserski tiskalnik, ki se pohvali z odlično kakovostjo tiskanja, pri tem pa še vedno ponuja zanesljivost in zmogljivost pri večjih obsegih ter hitro tiskanje. Poleg tega je velika prednost še v naprednih funkcionalnostih, ki močno poenostavijo delo v pisarni – Kyocera M5526 se brez težav povezuje z računalniškim omrežjem in tudi brezžično z mobilnimi napravami, pa tudi vgrajeni sistem je nadvse zmogljiv. Za piko na i pa ta model prepriča še s tihim in varčnim delovanjem, ki na dolgi rok pomeni minimalne stroške.

Ob dolgoročni uporabi pride sicer v poštev še servis Kyocera naprav, ki se prav tako izkaže za enega izmed adutov te znamke. Servis Kyocera namreč ohranja profesionalne tiskalnike v najboljši formi, s tem pa upravičuje njihovo ceno in ponuja izjemno zadovoljstvo na dolgi rok. Na ta način se lahko tudi zahtevni poslovni uporabniki opremijo s kakovostnimi tiskalniki za ugodno ceno, servis Kyocera pa zagotovi dolgo življenjsko dobo in dolgoročno zadovoljstvo pri uporabi. Na ta način je vrhunska barvna laserska multifunkcijska naprava Kyocera M5526 na voljo že za kakšnih 500 evrov, kar je nadvse ugodna cena za napravo tega kalibra.