Zibelka za dojenčka in njene največje prednosti 

Zibelka za dojenčka in njene največje prednosti 

Najverjetneje se večina od staršev znajde pred vprašanjem, ali je za dojenčka bolje izbrati zibelko ali posteljico. Ker imata tako zibelka kot posteljica izjemne prednosti, je odločitev še toliko težja. Ena od večjih prednosti zibelke je v tem, da otroku ponuja večji občutek varnosti, ker je okoli njega manj praznega prostora kot v posteljici. 

Zibelka pa dojenčku daje podobno ugodje oziroma podoben občutek, kot ga je imel v trebuhu matere. Ravno zato je občutek varnosti še toliko večji. Po drugi strani pa otrok zibelko zelo hitro preraste in vseeno je slej ko prej treba kupiti še posteljico. 

Ne glede na pomanjkljivost je zibelka odlična izbira. Ko boste na trgu zagledali pestro ponudbo najrazličnejših zibelk, vas bodo te najverjetneje zelo očarale. Sami pa zibelko lahko še dodatno opremite. Če pa imate dovolj izkušenj in ročnih spretnosti, zibelko ne nazadnje lahko izdelate kar sami. 

Otroški voziček različnih proizvajalcev 

Otroški voziček je obvezna oprema za dojenčka. Ker trg ponuja številne možnosti, se za nakup ne moremo odločiti tako hitro. Najbolje je, da se preveri čim več ponudbe. Ker vam je na voljo tudi v spletnih prodajalnah, je to za vas velika prednost. Tako se za najustreznejši voziček za svojega malčka lahko odločite kar doma, nato pa ga prevzamete v fizični prodajalni. 

Paziti morate tudi na to, da se bo otroški voziček dobro obnesel na terenu, po katerem boste najpogosteje vozili z njim. Ravno zato bodite pozorni tudi na sama kolesa vozička. Od njih je namreč v veliki meri odvisno, kako kakovosten bo voziček. 

Poskrbite tudi za to, da bo otroški voziček izdelek priznanega proizvajalca, ki na trg postavlja sodobno zasnovano opremo. Pravilno izbrani voziček je izjemno funkcionalen in bo rastel skupaj z vašim otrokom. To pomeni, da ga boste lahko ves čas prilagajali tudi njegovi velikosti.