Zobni vsadki po nizki ceni

Zobni vsadki po nizki ceni

Zobni vsadki so trenutno izredno velik trend, saj si z njimi vsakdo lahko omogoči popolnoma nove umetne zobe. Zobje se pri starejših ljudeh vedno uničijo, saj so dolga leta dobro služili uporabniku. K izgubi naravnih zob botruje tudi neustrezna higiena, ki jo starejši ljudje žal ne poznajo dobro, saj smo šele v zadnjih desetletjih začeli zobem posvečati pravo pozornost. 

Zobni vsadki se lahko namestijo v skorajda vsako čeljust. Le redki pacienti niso primerni kandidati za poseg, saj imajo določene zdravstvene težave, zaradi katerih jim kirurgi ne morejo namestiti vijakov v čeljust. Da izvemo, ali smo primerni kandidati ali ne, je potrebno osebno do izbranega implantologa, ki nam bo opravil ustrezen pregled ter nam razložil, kaj lahko stori in česa ne more urediti. 

Zobni vsadki nas bodo seveda stali kar nekaj denarja, vendar se nam bo vloženi denar hitro obrestoval, saj bomo po namestitvi nove fiksne proteze počutili popolnoma prerojene. Zopet bomo lahko uživali v vsaki svoji najljubši prehrani, ki smo jo oboževali in jedli takrat, ko še nismo imeli težav z zobmi. 

All on 4 je izredno priljubljena metoda

All on 4 je metoda, s katero nam implantolog ponovno omogoči lep in sijoč nasmeh. Če se naši starši soočajo s težavami slabih in gnilih zob, jim lahko priporočimo metodo, s katero si bodo olajšali življenje, saj bodo ponovno imeli vse zobe. 

All on 4 metoda je izredno priljubljena, saj v hitrem času prinaša odlične rezultate. V starosti veliko ljudi začne izgubljati zobe in na koncu pristane na točki, ko sta obe čeljusti popolnoma brez zob. Tu se lahko seveda odločimo za snemljivo zobno protezo, ki je cenejša, vendar pa ne omogoča tako dobrih rezultatov kot implantati. Ker je oralna kirurgija z leti izredno napredovala, za namestitev implantatov ni potrebno več rezanja in šivanja. Kirurg nam pri metodi all on 4, naredi le 4 majhne luknje, v katere namesti vijake.